Endnu en opskrift fra "Spis dig i balance", denne gang på små boller/brød med græskarkerner, tænker man også kan lave dem med solsikkefrø eller andre typer.
20 stk. 100 kcal/stk
4 dl lunkent vand
25 g gær
200 g cashewnødder malet til mel (mandelmel kan også bruges)
20 g Skallin eller HUSK
40 g havreklid
100 g græskarkerner
20 g olivenolie
300 g kvark (jeg bruger skyr)
1 tsk salt
Opløs gæren i vand.
Tilsæt de øvrige ingredienser og rør dejen godt igennem. Den bliver ret svampet og klæbrig!
Lad dejen hvile tildækket 1 time.
Sæt 20 dejklatter med en ske på bagepapir. Tryk dem lidt ned med bagsiden af skeen
Bag ved 160 grader i ca. 25 min.
Da bollerne er lavet på nøddemel og ikke hvedemel hæver de ikke som almindelige boller og bliver derfor mere som små fladbrød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar