onsdag den 23. november 2011

Min ultimative TV-serie guide 3.del

Forslag til tv hygge med kæresten...

CSI, CSI:Miami og CSI:NY
Tre verdensberømte serier fra samme director team. Følg CSI (Crime Scene Investigators) når de opklare mord, kidnapninger og andre forbrydelser i spillebyen Las Vegas, solskinsbyen Miami eller The Big Apple New York. Grundideen bag serierne er den samme, men persongalleriet gør forskellen. CSI:Miami er efter min mening lidt mere actionpræget end de to andre og er klart min egen kærestes favorit.

NCIS
Naval Criminal Investigation Service, er på mange måder en pendant til CSI-serierne, men persongalleriet er lidt mere udpenslet og underholdende efter min mening. Serien følger tidligere marinesoldat Gibbs og hans hold, mens de opklare sager med forbindelse til US Navy og dens ansatte, med hjælp fra retstekniker og goth Abby og den altid historiefortællende engelske patolog Ducky.

The Unit 
Serien følger den hemmelige specialstyrke "the Unit" som er en gruppe elitesoldater der bliver sendt ud til special opgaver rundt omkring i verden. Man følger også deres familier derhjemme som for at beskytte deres mænd må leve med dækhistorier og løgne.

How I met your mother
Den her serie er når I vil grine...Igennem Teds historiefortælling til sine børn, følger vi den stille Ted og hans venner: de udadskillige Marshall og Lily, evig ungkarlen Barney og rapkæftede Robin og så selvfølgelig alle de komiske scorings- og datingsforsøg Ted må igennem for at finde den store kærlighed.
It's.....wait for it....Legendary!!!!

JAG
Endnu en Navy serie, men denne her er med udgangspunkt i flådeadvokaterne "Harm" Rabb, "Mac" MacKenzie, Bud og Harriet og deres chef Admiral Chegwidden. Der skiftevis anklager og forsvare flådens folk i den militære retssal.

Burn Notice
den hemmelige efterretnings agent Michael får en "Burn Notice" der blacklister ham i efterretstjenesten og sætter han identitet på spil. Mens han leder efter bagmanden bag må han arbejde som privatdetektiv i Miami sammen med de eneste der stadig vil kendes ved ham ex-kæresten og skydegale Fiona og tidligere navy seal Sam...nå ja og så selvfølgelig Michaels mor Madeleine, som han gør alt for at undgå.

Las Vegas
Det her er en af de bedste serier der er lavet efter min mening. Bliv grebet af ægte Las Vegas stemning med fashionable Montecito Hotel og Casino, dets personale og gæster. Anført af tidlige CIA agent Big Ed Deline, hans lækre højrehånd Danny, Ingeniør og hurtigtænker Mike og de sexede kvinder Delinda, Sam, Mary og Nessa der mere end en gang forskuer hovedet på de unge Las Vegas fyrer.

Bones
Den ukonede knogledronning Dr Temperance Brennan og hendes kollegaere hjælper FBI agenten Seeley Booth med at finde sandheden i hans mordsager igennem de historier knoglerne fortæller.

The Mentalist
Konsulent og menneskekender Patrick Jane hjælper, gennem til tider uortedokse metoder, CBI (California Bureau of Investigation) i deres mordefterforskning. Patrick bruger hans evner som tidligere medium (til trods for at han ikke tror på overnaturlige evner) i håb om at han en dag kan få hævn over Red John, der myrdede hans kone og datter. En underholdende serie ikke mindst på grund af Patrick Jane, spillet af Simon Baker.

Numb3rs
FBI agent Don Eppes får hjælp til at løse sine sager af lillebror og vidunderbarn Charlie, der gennem matematiske formler og modeller udleder teorier om de kriminelles handlinger og mønstre.

Lie to Me
Dr Cal Lightman er ekspert i løgne og sammen med hans partner Jillian og deres ansatte læser de alt fra politikere til terrorister som en åben bog...

White Collar
Serien handler om det umage par FBI agent Peter Burke og den charmerende svindler, tyv og forfalsker Neal Caffrey. For hvem ved bedre hvordan man svindler, stjæler og bedrager end anden på førstepladsen over de decipliner og manden der fangede ham. Neal leder desuden efter ledetråde der kan forklare hans store kærlighed Kates forsvinning.

Criminal Minds
Hvordan genkender man en seriemorder og hvordan fanger man ham? Igennem hans profil, hvis man skal tro dette specielle FBI team. Serien er uhyggelig virkelig og skuespillerne har selv udtalt at de somme tider kigger sig en ekstra gang over skulderen når de har lavet et afsnit.

Topgear
Når kæresten rigtig skal forkæles så find de 3 humoristiske og fartglade englændere frem. Har du ikke selv benzin i blodet så vælg de episoder hvor de er på roadtrip i USA, Wietnam, Afrika osv. de er aldeles underholdende også selvom man intet ved om biler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar