torsdag den 10. november 2011

Fødselsdagekageprojekt

I sommers gik Dansk Folkehjælp sammen med Go' morgen Danmark om projektet Go' Folkehjælp, der skulle skaffe oplevelser til fattige danske børnefamilier. Projektet udviklede sig og alt fra babytøj til telte skiftede hænder på tværs af landet. I den forbindelse fik jeg ideen til at forene min bageglæde med fødselsdagsglæde og bage personlige fødselsdagskager til børn i økonomisk trængte familier. Dr er efterfølgende blevet til en del kager og glade fødselsdagsbørn, jeg har desværre ikke fået taget billede af så mange, men synes da lige I skulle se den sidste til en lille piges 1 års fødselsdag.
Selve kagen er en alm vaniljekage med nutella i mellem lagene. Den er overtrukket med tyk hvid glasur der er drysset med flormelis når glasuren er næsten tør. Selve Hafferlaffen er udskåret Wilton sugarpaste farvet med Wilton pastafarver og de sorte detaljer er derefter håndmalet på med en fin fin pensel efter et billede fra internettet.


Nu er det jo ikke kun børn der sætter pris på en fin kage... Billedet nedenunder af to kager, en chokoladekage og en banankage er lavet til Henrik, en god ven der tilbragte sin fødselsdag på den anden side af jorden i Australien. Han er som man nok kan gætte en rigtig fodboldfan..



I næste uge står den på Hallo Kitty kage...foto følger :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar