12-16 stk
3 æg
2 1/2 dl sukker
1 tsk vaniljesukker
100 g smør
1 dl mælk
3 1/2 dl mel
2 tsk bagepulver
1 drys salt
100 g hakket hvid chokolade
ca 1 dl tørret tranebær
50 g mandelsplitter eller hakkede mandler
Æg, sukker og vaniljesukker piskes godt. Smørret smeltes og blandes med mælken der derefter tilsættes æggeblandingen. Mel blandes med bagepulver og salt og det hele tilsættes dejen.
Til sidst vendes chokolade, tranebær og mandler i dejen og den fyldes i muffinsforme.
Bages ved 175 grader (varmluft) i ca 15 min til de gyldne og gennembagte.
2 slags frosting til en anden gang....
Cream cheese frosting
60 g blødt smør
5 dl flormelis
1 tsl vaniljesukker
1 spsl citronsaft
100 g philadelphia
evt. et par dråber farve
Pisk alle ingredienser sammen til en let og luftig frosting og sprøjt eller fordel den på de afkølede muffins.
White chocolate frosting
200 g hvid chokolade
200 g philadelphia
Hak chokoladen og smelt den i vandbad, lad den svale lidt af og rør den sammen med philadelphia.
Fordel den på de afkølede muffins.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar