mandag den 19. august 2013

Chokolade kage med cremet frosting

Hold da op... laaaang sommerpause på bloggen. Min PCO har været helt slem her i sommerens varme så jeg er kommet lidt bagud med alting...men jeg har alligevel fået bagt en del så I skal ikke snydes for lidt opskrifter...

Vi var i Ebeltoft på sommerhus tur her i juli hele venneflokken, det er smadder hyggeligt selvom vi er nogen flere en huset kan bærer efterhånden... Hvor der er hjerterum er der husrum som man siger....

Jeg bagte den her brownie/chokoladekage fra Leila Lindholms One More Slice, det her er den helt klassiske dog med tilsætning af groft hakkede hasselnødder i dagens anledning, men den kan tilsættes alle slags nødder, bær, chokoladestykker, M&Ms eller hvad man lige har lyst til...

 
 
En bradepandekage (24 stykker)

350 g blødt smør
   6 dl sukker
   3 dl god kakao
   1 dl lys sirup (alternativ honning)
½ tsk salt
   6 æg
   3 dl hvedemel
100 g hk. hasselnødder (valgfri)

Frosting:
 120 g blødt smør
    9 dl flormelis
 1½ dl god kakao
   2 tsk vaniljesukker
 200 g Philadelphia
1 spsk nylavet varm kaffe

1. Sæt ovnen på 175 grader (varmluft)
2. Pisk smør og sukker cremet
3. Tilsæt kakao, sirup og salt
4. Rør æggene i, ét ad gangen. Vend melet i til sidst
5. Hæld dejen i den smurte form
6. Bag kagen i midten af ovnen i 30-35 min. den skal være lidt fugtig i midten

Frosting-.
1. Pisk smør, flormelis, kakao og vaniljesukker cremet
2. Tilsæt Philadelphia og kaffen og pisk til en ensartet og cremet frosting
3. Fordel på den afkølede kage

Det er i øvrigt tørrede spiselige blomster der er strøet over kagen med løs hånd

Ingen kommentarer:

Send en kommentar